Περισσότερες Υπηρεσίες

Περισσότερες Υπηρεσίες
Μεταφορική Μπόσμος Ηλίας | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ανυψώσεις Άρτα


 

Η μεταφορική μας “Μπόσμος Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Άρτα, διαθέτοντας χρόνια πορεία στον χώρο των μετακομίσεων, μπορεί να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο κάνοντας την μετακόμισης σας να μοιάζει παιχνιδάκι.

 

 Συσκευασία - Αμπαλάζ
Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, αναλαμβάνουμε την συσκευασία και το αμπαλάρισμα όλων των αντικειμένων σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα γυαλικά και κάθε εύθραυστο αντικείμενο, καθώς και την συσκευασία και αμπαλάρισμα των επίπλων και των ηλεκτρικών σας συσκευών με όλη την προετοιμασία που χρειάζεται ώστε να μεταφέρουμε με σιγουριά και ασφάλεια την περιουσία σας.

 

 Αποσυναρμολόγηση  -  Συναρμολόγηση Επίπλων
Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την αποσυρναμολόγηση και την συρναμολόγηση των επίπλων σας, κάνοντας την μετακόμισή σας πιο εύκολη. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας, γι' αυτό και κινούμαστε με προσοχή προστατεύοντας τα ευπαθή σημεία του σπιτιού σας.

 

 Αποσύνδεση - Επανασύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών
Είμαστε σε θέση να αποσυνδέσουμε και να επανασυνδέσουμε στο νέο σας σπίτι, όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές, χωρίς κόπο, λόγω του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε.


 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, τη Θεσπρωτία και όλη την Ελλάδα.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.