Υπηρεσίες

Μεταφορές
Μεταφορική Μπόσμος Ηλίας | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ανυψώσεις Άρτα


 

Οι μεταφορές αποτελούν για εμάς μια καθημερινή πρόκληση στο πεδίο του ανταγωνισμού, στο οποίο καταφέρνουμε και διατηρούμε ηγετική θέση.

Η μεταφορική μας “Μπόσμος Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Άρτα, έχοντας χρόνια πορεία στον χώρο των μεταφορών, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό μεταφορές και διανομές προς την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, όλη τη Θεσπρωτία και όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους μεταφορά όπως, οικιακές μεταφορές, μεταφορές γραφείων και επαγγελματικών χώρων, μεταφορές καταστημάτων, μεταφορές εμπορευμάτων τηρώντας πιστά το αρχικό χρονοδιάγραμα.

Σας εγγυόμαστε για την άμεση, την πιο οικονομική και πάντα με ασφάλεια μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που έχει οριστεί, χωρίς ζημιές - φθορές και χωρίς να υπάρξει καμία αναστάτωση γιατί εμείς φροντίζουμε να γίνεται σωστά η μεταφορά σας. Για εμάς η συνέπεια και η οργάνωση στις μεταφορές αποτελεί προτεραιότητα, ώστε οι εργασίες που αναλαμβάνουμε να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αποδοτικότητα.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, όλη τη Θεσπρωτία και όλη την Ελλάδα.

 


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Μεταφορική Μπόσμος Ηλίας | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ανυψώσεις 
Κορφοβούνι, Άρτα
Τηλ: 2681023207 Κιν: 6973802911