Όροι

Μεταφορική Μπόσμος Ηλίας
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ανυψώσεις Άρτα


 

Η μεταφορική μας “Μπόσμος Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Άρτα, διαθέτοντας πολύχρονη πείρα στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμιση στην Άρτα, στην Πρέβεζα, στα Ιωάννινα, όλη τη Θεσπρωτία και σε όλη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ως κύριο στόχος την ικανοποίηση του πελάτη και τη μέγιστη αποδοτικότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Συνεργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό με πρακτορεία εμπορευμάτων και σας εγγυόμαστε την σωστή και άμεση αποπεράτωση κάθε ανάγκης σας μικρής ή μεγάλης.

Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείτε από φορτηγά - αυτοκίνητα διαφόρων μεγεθών, ανυψωτικό μηχάνημα μετακομίσεων και γερανοφόρο όχημα.

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που έχει πάντα ως στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες, οργανωμένες αλλά και απλές εργασίες μεταφοράς και μετακόμισης στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας ως γνώμονα την ταχύτητα και την ασφάλεια τους δύο βασικούς άξονες λειτουργίας της μεταφορικής μας και καταρτισμένο προσωπικό, και αξιόπιστους συνεργάτες ολοκληρώνουμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με επιτυχία.

 


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Μεταφορική Μπόσμος Ηλίας | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ανυψώσεις 
Κορφοβούνι, Άρτα
Τηλ: 2681023207 Κιν: 6973802911